38 golftalanger i storlek mindre...

Rangen var fylld av skolbarn som fick prova på golf.

Fredrik och Skalman servade med goda råd...


Och dom verkade ha lika kul när dom fick slå iväg golfbollar som när dom fick springa ut och plocka ihop en ny hink.

Efter en stund anlände fem danskar som rest hit efter att ha läst en artikel om banan i ett danskt golfmagasin. Dom spelade här igår också. Dom kan ju inte ha blivit besvikna med tanke på gräset, solen, värmen, snön på fjällen i bakgrunden och tre snälla renar som ibland nyfiket tittade fram.

Birger dök också upp. Vi gick ut efter de två danska bollarna och tog det lugnt för att inte jaga dom i hasorna.

Birger skickar iväg en spoon från tee på hål 6.

Därefter bad jag honom filma mig när jag slog ut. Men min kunskap om kamerans filmfunktion är inte helt tydlig ens för mig. Jag gav lite felaktiga instruktioner med dråpligt resultat.
Det blev två filmer, en som slutade när jag var redo att påbörja baksvingen och en som började när jag hade avslutat svingen... den senare innehöll därefter en massa gräs och fötter som vandrade och lite närbild på handen som tar emot kameran...

Men jag klippte ur startscenen i filmen "Uffes Drive 2"


På hål 7 tog vi en liten fotopaus för att inte stressa gästerna från Danmark.

Birger har randig tröja på en randig fairway och en tuff solhatt.

På hål 12 avvaktade vi också så diskret vi kunde.

Vi slog inte ut innan dom var framme vid green. Men när vi puttat klart och anlände till nästa tee så satt dom och väntade för att släppa förbi oss. Efter backen upp från tolvan hade jag gärna satt mig en stund och umgåtts med lite danskt gemyt, men eftersom jag behärskar danska språket sämre än golfen så tackade vi, och skickade snabbt iväg ett par usla utslag och vandrade vidare.

"Määänge tääkkk" var vad jag fick ur mig och försökte le vänligt med stängd mun... :-)

För övrigt gick min golf ovanligt bra i Birgers sällskap. Vi pratade om ditten och datten, men inte när vi förberedde oss för att slå. Jag störs aldrig av prat på tee eller inför en sving, men jag tror att man omedvetet tappar fokus och presterar sämre om man inte har 15 sekunders tystnad inför varja slag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0