Kort men kul golfrunda idag.

Varmt och skönt och härligt svettigt...

Spelade med den vanliga "Gubbmaffian" och vissa spelade bra andra mindre bra.

Idag såg man tidigt att det skulle kunna blomma upp åskmoln över fjällen. Och det gjorde så. Men bara över Långfjället och Storvätteshogna och så småningom Nipfjället och Städjan. Inte en droppe regn så här långt, men klafsigt blöt och svart väg genom byn... idag hade dom inte sandat. Konstig vägbeläggning som blir flytande när det är sommarvärme...

Jag klev av efter 12 hål för att vila min värkande skuldra inför morgondagen.

Det roligaste som hände idag var att Jan-Erik K:s golfvagn ville svalka sig i bäcken när Jan-E fyllde på vattenförrådet. Jag hann inte få upp kameran när han jagade sin vältande golfvagn, men jag fick en bild efter att situationen var under kontroll.
Det såg bedårande dråpligt och spänstigt ut när Jan-Erik vilt svärande rusade efter sin golfvagn och kastade vattenflaskan i gräset för att kunna fokusera på att greppa vagnen...;-) Kul helt enkelt.

Vattenflaskan är också under kontroll..

Erling gjorde ett snyggt bunkerslag på hål 9.


Stärkt av det och en kort paus så gjorde han ett djärvt men perfekt utslag på hål 10.


Alla fyra på fairway, men olika långt kvar till green. Käcken hade exakt 100 meter kvar och Erling något kortare. Alla gjorde Bogey på hålet. Erling var nästan förvånad, men mest glad och stolt över sitt fina utslag. Han kommer i fortsättningen att spela lika djärvt på hål 10. Och varför inte. Han har ju längden.

Jan-Erik K spelar in.


Erling spelar in.

När jag klev av efter 12 hål låg Jan-Erik J suverän etta, och Jan-erik K låg knapp tvåa i vår Köpenhamnare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0