TELIA

Jag skrev tidigare om TELIA´s krångliga prislistor.

Jag ringer inte så mycket, så den största kostnaden är den fasta abonnemangsavgiften. Jag upptäckte den krångliga prislistan när jag fick ett synbarligen mycket fördelaktigt pris från en konkurrent.

Efter diverse kalkyler såg jag att jag borde kontakta TELIA för att hitta bästa pris. Jag blev lite (ganska mycket) irriterad när dom föreslog ett ännu dyrare prisavtal. D v s när jag upptäckte att jag ringde dyrare med deras prisavtal Mini än med vanliga Basavtalet.

Efter diverse mail så erkände dom att jag borde ha Bas eftersom jag ringer så lite. OK tänkte jag. Det handlar bara om mellan 10 och 20 kr per månad. Dessutom var jag ju bunden till Miniavtalet i ytterligare 3 -4 månader.

Men hoppsan! På senaste telefonräkningen var abonnemanget ändrat till Bas med omedelbar verkan. Jysst av Telia tyckte jag.

Men några dagar senare kom bredbandsräkningen. Den brukade förr alltid komma samma dag som telefonräkningen...

Nu har bredbandet blivit 30 kr dyrare varje månad eftersom jag inte har något prisavtal för telefonen!!!!!

Kan man verkligen ändra priser så utan någon förvarning? Borde inte TELIA ha påpekat att jag hade 30 kr i rabatt på bredbandet som tack för att jag hade prisavtal Mini?

OK att det handlar om små pengar varje månad, men deras agerande är ju helt absurt. Nu har jag skrivit till TELIA och bett dom ändra tillbaka till Mini med omedelbar verkan och skicka en ny bredbandsfaktura. Vi får väl se vad dom svarar.

Kommentarer
Postat av: Ulf

Smyger in en liten kommentar här efter att TELIA har hört av sig. Jag är inte lurad på rabatten på 30 kr per månad.
Den gäller även utan prisavtal eftersom jag har TELIA som förval.
OK alltså. Jag hade läst slarvigt i deras krångliga prislistor.

2008-01-14 @ 18:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0