Grått, vitt och minus 3...

... men inte var det folktomt på Idre Fjäll!

Visserligen var det inte lika tätt med folk i övre Västbacken som förr om åren, men för övrigt kryllade det trivsamt i både lift och pist.
image538
Väststolen på väg upp. Lätt medvind gjorde att det var riktigt behagligt trots att solen var skymd.

Den ny sexstolen från Nord till Osttoppen har nog gjort att det blivit en jämnare spridning av åkare i alla väderstreck. Det är åtminstone det intryck jag får.

Skidföret var hårt men rättvist. Ingen is, inga snövallar men hårt med bra grepp, och väldigt bra glid. Nästan så att man hade önskat att det varit lika tomt i backarna som det såg ut på webbkamerans bild...

Kö inne på Ostkaféet och ett myller utanför.
image539

Jag tog släpliften upp och fick sällskap med en ung tjej från Skärhamn (?) som blev väldigt avundsjuk på mig som bor här uppe. Hon ville gärna jobba i barnskidskolan eller liften nästa säsong, och jag föreslog att hon skulle presentera sig för Idre Fjäll redan nu. När hon ändå är på plats.

Träffade också en golfprofil i en av släptransporterna.
image540
"BjörnE" hade full koll och kunde ta en poseringspaus. Och jag fick en liten paus för att byta några ord om golfens och livets mening. Men visst ser det ut som att han tänker greppa en gräsklippare? En handdriven cylinderklippare för att göra våra greener lika hala som en välpreparerad pist.

Jag åt en hemlagad Pasta Bolognese på Charlies och kunde säga hej till Roger som jobbade med att sätta upp en storbildsteve.

En vända till Atelje G för att titta på hängningen av hans nya alster och en fika på Sporthotellet hann jag också med. Och en tur till återvinningen med en trasig brödrost, en trasig solstol, m m.

En ganska händelserik dag alltså. Redan innan jag har tagit itu med de sista fyra hyllorna i bokhyllan...

Sparar nog källarförrådet någon dag till. Börjar ana att mitt bloggande stjäl tid från annat som är viktigare. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0