Påskväder - nu!

Strålande sol. Minusgrader i natt och plus 5 mitt på dagen. I skuggan.

Och massor av snö! Men påsken var ovanligt tidig i år.

Några blder från idre Fjäll idag.
image669
En av stugorna som Erling var med om att flytta när Pernillas hotell skulle byggas.

image671
Där borta reser sig hotellet mot skyn... nej det smälter in bland alla stugor. Det är först när man närmar sig hotellet från bilvägen upp mot entrén som man ser att det tycks vara ett hotell med många våningar. Från andra vinklar ser det mest ut som en lite större stuga bland alla andra.

En eloge till arkitekten!

Erling som ritat vägar, styckat tomter, fixat vattendom för snökanoner och flyttat hus på Idre Fjäll, behöver numera bara förbättra sin golf. Precis som jag.
image672
Erling är taggad och blir svårslagen på Valderama mitt i vintern. Egna klubbor - oj, oj... jag lånar ett lämpligt urval när vi är på plats. Vi ska alltså spela i simulatorn på Idre Fjäll.

Gissa vem som vann?

Det kan säkerligen upplevas som korkat för många. Vi står inomhus och spelar golf mot en vägg när vädret utanför är som bäst för ett liv utomhus.
image675

Men det var ju moln över Idre Fjäll.

Några försökte åka snålskjuts till toppen...
image677

Men Erling och jag kämpade i mörkret för att nå den enda topp som räknas. Att vara i toppform och klara av att försvara sitt hcp i golf till midsommar!

Valderama verkar vara en bana som passar både proffs och amatörer. Långa hål med många stora träd. Det gäller att spela rakt. Men för en amatör så är man tacksam för att slippa en massa vatten, klippstup och andra ospelbara lägen...

Vem vann? Det avgörs först efter att jag fått en returmatch eller två!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0