Golfen då, hur går det med den?

Det går framåt, men nu är det andra som jobbar. Erling och jag hade paus för att ta hand om delar av andra delar av livet.

Men en tur till banan kunde jag klämma in i mitt fullbokade schema :-)

Där var det full fart på en artondel av banan. Fiffigt med snöslunga och skyfflar tycker jag. Troligen bättre och skonsammare än en traktor med skopa.
image727
Och visst flyttade dom snö trots att det behövdes lite samråd ibland.

image728
Det pumpar på bra i den kompakta blötsnön. En jobbar och två tittar skulle man kunna raljera över, men skyfflarna fick nog slita mest.

Vår nye Greenkeeper börjar bra tycker jag.
image729
Tänk om vi kunde samla ett gäng frivilliga med egna snöslungor och hjälpa till. Det skulle kanske inte påverka öppnande av banan med många dagar, men det skulle underlätta för stiftelsens personal. Inte spara pengar, men ge tid till alla andra jobb som behövs i säsongstarten.
Och det skulle troligen kunna få gräsrötterna att må bättre tidigare... men snart är alla idéer om hur man ska skynda på den försenade snösmältningen ointressanta.
Det smälter snabbt nu.

För några dagar sedan var hela hål 6 täckt av ett jättetjockt snötäcke. Nu ser det ut så här. Greenbunkrarna är snöfria. Skogen är snöfri.
image730
Runt träden är det snöfritt.

Fler träd på en skogsbana verkar vara en bra idé för att förlänga säsongen här uppe... och mer utmanande och spännande för golfspelet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0