Mer om resan till Funäsdalen...

Vi hade en kall inledning på dagen. Men det gick bra att värma fötterna vid en paus på vägen upp.

image20

Vid framkomsten fick vi vänta på att frosten skulle tina bort, och under tiden fixade vi en brasa och kunde värma händerna.

image21

Och vi spelade golf i en lite annorlunda ordning på grund av frosten. Började på hål 1 och gick därefter direkt till hål 7. Hålen 2 - 6 spelade vi som avslutningshål.

Klubbens ordförande John droppade mycket reglementsenligt och vackert för ett sidovattenhinder på hål 7.

image22 

Lars fick på några riktigt bra slag på vägen hem efter sjön.

image23

Vi åt gott efter rundan på Kafé Loftet i Funäsdalen, och där kunde vi tacka Kina för arrangemanget och Leffe för att vi överlevde bussresan, och att han fanns på plats med varm korv, kaffe, mackor och en härligt god Skagenröra på banan. Hans busskiosk fungerade perfekt.

image24  image25  image26

Hela gänget utom fotografen

image27

Men eftersom fotografen och bloggaren vann närmast hål på sjuttonde hålet så fick han också vara med på bild. Hej allihop!

image28

Men ytterligare en bild måste jag visa. Den handlar nämligen på sätt och vis om den avslutningstävling som vi skulle ha på vår egen bana dagen efter. Anders hade rest upp från Allingsås för att delta, och jag lyckades locka med honom till Funäsdalen eftersom vi brukar spela kul golf tillsammans.

Men vi hamnade i olika bollar i Funäsdalen. Anders gick nog mest och laddade inför avslutningstävlingen dagen efter och hade det tungt på banan. På bilden nedan så kan man ana ett leende, men kroppspråket tyder på att det inte finns mycket golfladdning kvar inför utslaget på hål 2 (vårt trettonde hål på grund av frosten).

image29

... men den grabben kan ladda om när det gäller! Återkommer om det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0