Collage från "LÄGG ÅH" på Idrefjällens GK

Vi spelade golf med allehanda kul specialregler, åt god mat och umgicks till sena kvällen. Regnet kom efter att vi spelat färdigt. Bra planerat.

Jag vill inte skryta med att Anders, Ingrid och jag vann golftävliingen, men VI VANN!

image35

image36

På en liten bild längst ned i mitten skänker Stråken en fin och vällagrad Single Malt till Uffebloggaren som tack för hans engagemang för Gutgolfen genom åren... jag blev rörd, och har redan börjat planera nästa års Gutgolf.

Mina bilder från prisutdelningen blev ganska suddiga. Väldigt suddiga faktiskt. Vet ännu inte varför, men kanske var det min användning av zoomen som inte matchade inställningarna med blixten... eller också var jag för ivrig på avtryckaren.

Men Dennis som gjorde Eagle på hål 16 och hans spelkompisar Egon och Björn måste få vara med även om bilden är grynig.

image37

Dennis är tolv år och han och jag har gått några kul rundor i år. Glömmer aldrig när han drev ut mig från gul tee på hål 6 tidiare i år. Jag fick kanonräff och nådde nästan bäcken. Dennis som då spelade från röd tee bad att få slå ett slag från gul tee. Visst fick han det - och drev ut mig med ett par meter.... Vi mätte upp hans drive till 242 meter. Lugn och fin sving. Jag försöker ta efter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0