På plats.

Skrev tidigare om Google Earth.
Kul verktyg för att spana in delar av världen som man annars aldrig kommer att få se. Men roligast är det när man kan maila adresser och kvarter och spana in dom från rymden och fråga: "Är det här i närheten du menar?" - "Ja precis där men lite mer till sydväst om bron".

Min son är i Kairo igen. Borde nog resa dit i vinter för att spela golf och säga hej... ;-)

Men visst är det skönt att höra att resan gick bra, lägenhet är ordnad och jättekul att kunna se hur trafiken i kvarteret kan se ut...

image165
Stor stad, men mellan den tidigare bostaden och den nuvarande är det ju promenadavstånd.

Det finns mängder av golfbanor i närheten av Kairo, men det flesta skulle inte platsa på 1000 i topp över vackraste upplevelsen om man ser till helheten. Många skulle nog kunna få beröm för bra service och snabba greener och sol, men turistgolf är mer än så. Det finns en nisch som Idrefjällens GK behärskar och som kan spolieras om vi försöker kopiera banor i Halmstad, Örebro, Strängnäs, Åtvidaberg, Sierra Nevada och andra platser som nämndes på mötet igår.... (visserligen nämndes aldrig Örebro, Strängnäs och Åtvidaberg, men ändå)

image166
Ursäkta att jag blandar ämnen, men just nu uppfylls mitt huvud av många saker. Per är på plats. Jag vet adressen och har telefonnumret. Och vi har internet som ett suveränt kommunikationsmedel.

Imorgon ska Alf och Ulf ha revansch mot Inge och Käcken. Erling dyker upp också. Han får väl ingå i laget med Ulf och Alf. Tre mot två. Då kan vi väl tycka att vi har utjämnat för vårt högre hcp.. Då blir det match!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0