Idrefjällens GK

En golfklubb som kan spela på en bana som är suveränt trevlig att spela, omtalad och välbesökt.

Men hur många medlemmar har klart för sig att banan och klubben inte är samma sak?

Nu när det talas om att banan ska säljas (eller överlåtas) så tror många att det är klubbens medlemmar som avgör vad som ska ske och på vilket sätt det ska ske. Fel!

Det är styrelsen för stiftelsens som äger banan som avgör. Och klubbens representanter i stiftelsens styrelse har då och då under de senaste månaderna försäkrat att man kommer att ta ett beslut för klubbens bästa. Fel!

Klubbens medlemmar har inte fått information om de alternativ som finns, och kan därför inte ta sällning mer än för eller emot en investering i banan med ett lyxigt SPA.

Det är inte bra. Det vore bättre om alla förstod vad som gäller och vilka alternativ som finns för att fortsätta utveckla banan och så småningom kanske göra den till Idrefjällens GK´s bana. En turistgolfbana som är unik i fjällvärlden. En liten och vacker och osannolikt fin bana som aldrig kan konkurrera med banor söderöver genom att bygga SPA och annat vid parkeringen.

image127

Vi lever på greenfeegäster som uppskattar att det saknas stora pretentiösa och asfalterade parkeringar med huvudentré och balkonger direkt ut på Tee. Vi lever på golfare som överväldigas av att det kan finnas en golfbana vid en grusplan mitt i skogen, och med fjäll i bakgrunden.  Ungefär...

Jag tar gärna en diskussion om det här, jag kan ju ha fått allt om bakfoten. Men på söndag är det extra årsmöte i klubben. Stiftelsen lär väl också ha alla representanter på plats hoppas jag. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Ulf!

Stort GRATTIS på födelsedagen den 17 oktober!

En eloge till dig för alla dina fina bilder från golfbanan i Idre. Suverän reklam för en fantastisk golfbana!
Hoppas innerligt att de som nu vill bygga ut golfbanan förstår att gå varsamt fram. Det vore mycket tråkigt om Idrebanans unika miljö kommer att försvinna i och med alltför storvulna utbyggnadsplaner.

Golfvänner

2007-10-16 @ 20:52:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0