Idre mot resten av världen...

Med den rubriken kunde det här inlägget handla om miljöfundamentalisternas protester mot skidåkning på Städjan. Det kunde också handla om hur Länsstyrelsen kör över lokalbefolkningen och Älvdalens kommun genom att tillstyrka bildandet av ytterligare en nationalpark i vårt lilla hörn av världen.

Men det handlar bara om en golfmatch mella Idre och resten av världen.

Idre representerades av Erling och Ulf. Resten av världen representerades av Inge från Särna och Alf från Norge.

Inget av lagen ställde alltså upp med sina allra starkaste spelare, men eftersom Alf spelade bättre än igår och Inge som vanligt spelade bra, så var Idrelaget chanslöst. Matchen avgjordes redan på hål 12!

image174

Vinnarlaget spelade bra! Vi var chanslösa trots att vi spelade hyfsat bra. Därför kände vi att en ny match från hål 13 kunde vinnas av Idre.

Erling och jag var taggade och vann hål 13 lätt. Vi vann även hål 14. När vi gick ut på hål 18 var vi fortfarande 1 hål upp och en delning av hålet hade räckt för seger.

Erling har chippat bra i flera dagar, men på grund av den myckna solen och värmen under den slitsamma rundan valde han att putta från 20 meter, och Alf kunde vinna hålet trots att han låg i skogen på tredje slaget.

Inge och jag kunde inte bidra till ett avgörande eftersom vi spelat fram via skogen.

image175

Matchen över de sista 6 hålen blev alltså oavgjord. Erling visar segertecken inför morgondagens revansch. Jag visar tummen ner för mitt spel idag.

Det var som vanligt fler än vi som spelade golf idag. Vi var nog minst tio stycken som utnyttjade det milda och soliga vädret för en kul motionsrunda.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0