Fortfarande den 23:dje oktober

Golfklubbens styrelse skulle, om jag inte förstått fel, fatta ett beslut idag. Ett beslut som innebär att golfklubbens representanter i stiftelsens styrelse måste besluta att upplösa stiftelsen och överlåta banan till ett projekt som är luddigt beskrivet. Men ett projekt som lockar med mängder av nya arbetstillfällen, ett tjusigt gråtonat Spa och hotell vid parkeringen och nio nya hål. Dessutom ska en renovering av greenerna på den befintliga banan genomföras.

Undrar hur det gick? Medlemmarna kanske inte behöver bry sig, och får information så småningom...

Men som en medlem sa: "Varför kan inte vi som är medlemmar och bor långt borta få information om möten, och vad som pågår via klubbens hemsida?" 

Eller som golfklubbens styrelseordförande sa vid mötet igår: "Jag har ju avsagt mig ordförandeskapet, men eftersom jag är kvar så kan jag berätta att jag länge var tveksam. Men efter brev från damkommittén och våra norska vänner så har jag ändrat uppfattning."

Ja vi får väl se vad som händer. Men vädret för golf imorgon verkar lovande.
image173
Då ska vi fokusera på en lungn sving och ha kul. Inget prat om allt annat konstigt som pågår på grund av av all positiv uppmärksamhet som golfbanan i Idre fått för några år sedan.

Och jag kommer att påminna Alf om det pyttelilla problem som han har och är så väl medveten om. Han står på bakfoten efter slaget. Det är jättepraktiskt i ett dike för att undvika vatensprutet, men inte så bra i andra lägen. ;-)

Jag fick en jättefin rekonstruktion av min sving en gång. Trond immiterade mig i samband med en prisutdelning där jag troligen kom sist. "Oj, gör jag så? Jo det känns som att det är jag. Det måste jag ändra på." Det såg roligt ut, men det var inte så bra vare sig för ryggen eller golfen.  

Jag jobbar på att arbeta bort den varianten. Men jag har ett tiotal andra konstiga golfsvingar som jag måste låta bli att använda.

Ett tips till andra golfare: "Leta inte efter den perfekta svingen. Försök att undvika dina egna."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0