Den 4:de oktober 2007

Fortsatt sommarväder och kul golf i Idre. Spelade match mot Inge idag. Vi delade första hålet, men därefter tog han kommandot.

Jag spelade match mot Ove i våras - eller var det förra året? Då fick han ett infall om att man borde ha en viss läsk och ett litet paket speciell mintchoklad i bagen vid matchspel. Något att bjuda sin överman på om läget skulle bli krisartat efter åtta hål. "Seven Up After Eight".

Efter fem hål var Inge fyra upp... Och jag hade varken läsk eller choklad i beredskap nu när det kändes som att det var läge för det. Men det blev faktiskt match fram till hål 17 som vi delade. Hann vann med 2 upp och 1 kvar att spela. Kul med matchspel. Hade vi spelat poängbogey så hade jag tappat intresset för tävlingen efter hål 3.

På väg uppför backen från hål 7 mötte vi ett annat gäng och kameran kom fram.

image64

Inge, Agneta och jag mötte Arne, Astrid och Gunnar som just slagit ut på hål 5. Det kryllade så småningom av golfare i det fina vädret. Mest medlemmar, men enstaka gäster utnyttjade det faktum att banan är i toppskick och greenfee är sänkt till 100 kr!

Fick nyss också SMS från min son som är välbehållen tillbaka från Libanon.

Så det blev återigen en fin dag på alla vis. Det enda problemet blev en lätt antydan till ryggskott när jag klev ur bilen för några timmar sedan. Men med lite hemgjord stretching och avlastning så känns det OK nu. Kan bli en ny golfdag imorgon.

Hade tänkt spela med Dennis och Annika efter matchen mot Inge, men det får alltså vänta till imorgon.

PS - Igår spelade jag enbart med järn och knåpade ihop 30 poäng. Idag när jag hade tuffare motstånd så använde jag allt jag hade, och jag fick verkligen slita för 28 poäng. Kanske en bättre kombination av klubbval på de olika hålen ger bättre resultat? Det ska jag testa någon gång. Om jag nu kan komma på hur det ska gå till.... DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0