Nu är det förkylt!

Inget allvarligt dock. Dessutom gäller det bara bloggaren själv som spelade för mycket golf med snuva, och så småningom blev riktigt förkyld för första gången på väldigt länge. Om jag inte börjar få dåligt minne också - som jag inte har haft på många år. Såvitt jag minns :-)

Men nu är det bättre. Strålande väder idag med sol och någon plusgrad, men jag har tillbringat större delen av dagen inomhus. Hyr ibland en film på Shell och slappar.

Ser också på TV och följer med förundran de olika turerna kring rikspolitikens bagateller. Som ju är småsaker, men som politikerna själva gör till stora saker genom ett oerhört naivt och tafatt hanterande. Varför kan dom aldrig vara uppriktiga och raka i sina reaktioner?

Jag tänker inte bli politiskt agiterande på den här bloggen, men jag hade i våras ett försök till dialog med Maud Olofsson efter regeringens nej till Tre Toppar. Skrev personligt till henne eftersom jag för många år sedan träffade henne i Orsa när jag var engagerad i kampanjen "Hela Sverige ska leva". Tror ni jag fick svar? Nej. Men jag skickade påminnelse och efter några månader så ringde det plötsligt på min mobil. En tjänsteman ringde och påstod att mitt mail hade skickats vidare till Andreas Carlgren... Hoppsan.
- Har inte Maud fått det? frågade jag.
- Nej, tror du att hon har tid att svara? frågade tjänstemannen.
- Det vet inte jag, men eftersom jag skickade det till henne så vill jag naturligtvis att hon ska få ta del av det!
- OK, då ger jag det till Maud, men du kan nog inte räkna med att få svar.

För några veckor sedan fick jag ett mailsvar från Maud Olofsson. Hon tackade för att jag tagit mig tid att skriva och nämnde att hon skulle bära med sig mina åsikter och förslag i sitt fortsatta politiska arbete.

Jag tänkte skriva ett tack för svaret och fråga "Hur då?" men det har inte blivit av.

Men jag tittade in på Centerpartiets hemsida idag och hittade Mauds bildblogg. Kul jobb. Och kul blogg med bilder men få ord. Ungefär som min blogg. Men hon har ju viktigare saker att förmedla, och ser ju mer av världen förstås... :-)

Kommentarer
Postat av: anki

Hmm..........fast jag ju skrev att du inte skulle glömma långkallingarna. Kryga på dig men ibland kan det ju nästan vara skönt med en liten förkylning. Film och böcker och the´med honung. Och så kan du ju följa med i allt "spännande" som händer i huvudstaden. Suck.
Kram anki

2007-11-01 @ 16:01:57
Postat av: Ulf

Jo jag minns Anki. Men en dag slog vädret om ganska dramtiskt medan vi spelade de sista hålen. Och det var första dagen UTAN vare sig långa under och vindbyxor utanpå. Men snuvan hade nog börjat rota sig rejält redan tidigare.

Honung har jag men inget thé. Går kanske lika bra med kaffe och honung.

När det gäller storpolitiken så suckar jag som du.

När det gäller närpolitiken så är det mer konkreta problem att förundras över. En socialchef och flera medarbetare i kommunen har sagt upp sig. Skolchefen har sagt upp sig och ingen av de som sökt ville sedan ha jobbet när det kom till kritan. Suck.

2007-11-01 @ 16:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0